Jídelní lístek pro MŠ a ZŠ Vrčeň

Pondělí 17. 2. 2020

Přesnídávka: Ovocný salát, kukuřičná lupínka, čaj - mléko, stolní voda   
Oběd:
Polévka: Rajská 1
Hlavní jídlo: Obalované rybí filé se sýrem 1 3 4 7, brambory, zelenina
Příloha: Čaj - mléko, stolní voda
Svačina: Chléb 1, pomazánka z ajvaru 7, zelenina, čaj - mléko, stolní voda

Úterý  18. 2. 2020

Přesnídávka: Chléb 1, celerová pomazánka 7 9, zelenina, čaj - mléko, stolní voda 
Oběd:
Polévka: Česneková 7
Hlavní jídlo: Hovězí roštěná 1 10, rýže
Příloha: Čaj - mléko, voda
Svačina: Kokosová buchta 1 3 7, ovoce, čaj - mléko, voda

Středa 19. 2. 2020

Přesnídávka: Šestizrnná bageta 1 6 7 11, lučinová pěna 7, zelenina, čaj - mléko, stolní voda 
Oběd:
Polévka: Gulášová 1
Hlavní jídlo: Dušená mrkev 1 7, bandůr 13 7
Příloha: Čaj - mléko, stolní voda
Svačina: Chléb 1, šunková pěna 7 10 , ovoce, čaj - mléko, voda

Čtvrtek  20. 2. 2020

Přesnídávka: Chléb 1, drožďová pomazánka 7, zelenina, čaj - mléko, stolní voda  
Oběd:
Polévka: Zeleninový vývar 1 3 7 9
Hlavní jídlo: Kuře na paprice 1 7, těstoviny 1 3
Příloha: Čaj - mléko, voda
Svačina: Čokoládový tvaroh 7, čaj 

Pátek   21. 2. 20

Přesnídávka:
Sýrový toust 1 7, zelenina, čaj - mléko, voda 
Oběd:

Polévka: Brokolicový krém 1 7
Hlavní jídlo: Cizrna s mletým masem a pórkem 1
Příloha: Čaj - mléko, stolní voda
Svačina: Chléb 1, medové máslo 7, ovoce, čaj - mléko, stolní voda

Alergeny: Obsahuje 1 obiloviny obsahující lepek, 2 korýši, 3 vejce, 4 ryby, 5 podzemnice olejná (arašídy), 6 sójové boby, 7 mléko, 8 skořápkové plody, 9 celer, 10 hořčice, 11 sezamová semena, 12 oxid siřičitý a siřičitany, 13 vlčí bob,14 měkkýši

Strava je určena k okamžité spotřebě. Změna jídelníčku je vyhrazena.

Josef Hlavička, vedoucí kuchař | Renáta Šustrová, ředitelka školy| Václava Chodorová, vedoucí ŠJ