Říjen u Medvídků

[středa, 26. říjen 2022]

Zážitková pedagogika u Medvídků

,,Šlapu zelí na neděli, abychom se dobře měli“ co si můžeme vyzkoušet sami všemi smysly, to je nejlepší a taky nejveselejší. Krteček, náš talisman, nám vysvětlil, že zelíčko má v sobě rytíře proti rýmě a nachlazení VITAMÍNA a tak jsme pro maminku a tatínka vyrobili ten zdravý zázrak do skleničky. Na nožky jsme si vzali igelitové sáčky, ochutili nakrájené zelí, ochutnali jsme a vlastníma nožkama pro vás našlapali. Tak hodně zdraví, vaši Medvídci.

Posvícenské placky

symbolem posvícení jsou slaďoučké placičky s čokoládou zdobené sladkými ozdobami. I to jsme také sami zvládli. Vyváleli jsme těsto, vykrájeli jsme tvary, v kuchyni nám to upekli a po vystydnutí jsme zdobili čokoládou a cukrátky. Děti si zdobení velice užily i proto,že mohly drobet ochutnávat.

P. uč. Květa Malá 


Říjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u MedvídkůŘíjen u Medvídků

vložil: Učitelka Petra 14:00 [comment]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!





Projekt tvořivá škola Banner Se Sokolem do života Banner Celé Česko čte dětem Banner